Bæ Bæ lille lam..

Turen gikk en del hakk bedre enn jeg hadde forestillt meg. Før det første var jeg på den mest perfekte gruppe! (ironi liksom -.-) Men den var ikke så ille, kunne vært værre. jeg tror ikke akkuratt jeg ville ha forandret på den hvis jeg kunne. men det var enkelte *kremt* skal ikke nevne noen navn *kremt* som var litt pratsomme, ropsomme og syngesomme og rett og slett i plagehumør. Noe som holdt resten av gruppa våkne gjennom skoledagen. Postene var ganske greie og. Jeg skåret hele 4 poeng for gruppa, eller fler. det ene fikk jeg på en post der vi skulle slå hjul, jeg var den eneste på gruppa som fikk det til, så.. YaY Mee! Og jeg visste alle musikkspørsmålene om gruppa Gåte, som skal ha comeback i Trondheim snart! jeg gleder meg som en liten unge! De har alltid vært mitt favorittband av norske band. Jeg kjente faktisk solisten i gruppa lenge før jeg var født! Det har nemlig vært bestevenninna og naboen til støresøstra mi helt siden de var bittesmå!  Men over til temaet, jeg var på gruppe nummer 10. det var den nest siste gruppa, og dermed så fikk vi flere timer lengre skoledag enn mange av de andre gruppene. Feigt, ikke sant? Og føttene mine kverker meg etter all gåingen. Jeg forgudet sykkelen min da jeg kom tilbake på skolen, og kunne sette meg på den, i stedet for og slite ut føttene mine mer enn nødvendig.

Akkuratt nå sitter jeg og hører på de sangene nedenfor. De anbefales virkelig! særlig hvis du liker og danse, for det er perfekt dansemusikk til hip hop.
lipgloooo


så må jeg også forklare overskriften.. Jo, på en av postene så skulle vi leke 'det store korslaget' og vi sang bæ bæ lille lam. Kreativt right?  vi tenkte egentlig og synge den der silikon i tatti-sangen, men med tanke på at hu som gav oss poeng for oppgaven ikke var en sånn som skjønner sånn humor.  Vi plystret forresten bæ bæ lille lam på plystre oppgaven og! det fikk vi full pott for, we rules!

2 kommentarer

♥ Yu Lin

25.aug.2009 kl.20:22

SV; haha, takk for spørsmål ! :D

Ellen Margrete Gustavsen

25.aug.2009 kl.20:34

Fin blogg!

Skriv en ny kommentar

- Kari -

- Kari -

13, Orkdal

Kategorier

Arkiv

hits