I wanna Know you..

Tirsdager er kjedelige. I dag skjedde det ikke stort. bortsett fra at Ida marie ble syk og måtte dra hjem. sikkert svineinfluensa! x)  Og spansken i dag var ganske gøy som vanlig. liker ikke og lære språket, men det er litt sånne "diskusjoner og kommentarer" jeg liker. som for eksempel da en i klassen spurte læreren om han hadde sett en film (husker ikke navnet på den, men det var en sånn type grov film) da svarte læreren; Det har ike do no med!  Haha! også danset vi litt sånn salsa. vi rakk ikke noe spansk i dag da. for vi bare satt og tulla liksom.

Men jeg må seriøst slutte med de skole-innleggene mine, ikke interresant for dere og ikke interresant for meg. det bør jeg få i hodet mitt snart.

Har forresten kjøpt meg en pakke IFA, 4 pakker Lakerol og den der Garnier pure 3 in 1 greia. Prøvde den nettopp, og den var superbra! Har du prøvd den? Hva synes du om den? 


20090829108
Hva ser Kari der mon tro?  (nei, jeg har ikke hatt på meg det samme antrekket i 4 dager, bildet er tatt for 4 dager siden, og tro meg; Jeg har ikke forandret meg så mye siden den gang!)

20090829102
Sauen som står i bokhylla mi. Søt, ikke sant?


Denne sangen er så nydelig!

Bli litt flinkere til og kommentere folkens! : D

2 kommentarer

Smail

02.sep.2009 kl.15:06

den sangen er KJEMPE fin! :)

Ida Marie

02.sep.2009 kl.17:10

Nei, det e IKKE svineinfluensa. æ e frisk no xD

Skriv en ny kommentar

hits