Jeg er fullt klar over..

.. at jeg ikke har blogget siden.. fredag (?), men jeg har en god grunn! Mamma sa jeg holdt på for mye med PC, så hun tok PC'en og låste den inn i det skap, og sa at der skulle den være en uke. Hyggelig, ikke sant?  Jeg slapp unna med litt mindre enn en uke, siden valpeblikket mitt fortsatt funker like bra som det gjorde da jeg var 5.

De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn det vanlige. man kan jo lure på hva det vanlige er, men for meg er det vanlige masse rart som ingen andre  kan tenke seg og noen ganger gjøre.  For eksempel på mandag, da kom ida marie til meg. og vi gikk den tradisjonelle bartevandringen. det vil si at; hver gang hun er til meg, så tegner vi på oss forskjellige typer barter for hver gang og går ut og viser oss for naboene. du kan vel gjette deg fram til hvordan det gikk?

20090829100

Har du noen gang tatt en "overraskende bloggpause"? (så overraskende at ikke engang du visste om den!)
Har du noen gang tegnet på deg bart og gått rundt i gatene?
Funker hundevalp-blikket ditt?


Forresten så oppfordrer jeg alle til og bli medlem på woopa.se! da kan man tjene penger på og blogge! det er 100% gratis og man tjener faktisk mye på det. så hvis du trenger penger, og har blogg, så ber jeg alle om og prøve ut!

trykk på bildet for og komme til siden.

Én kommentar

Ida Mariee

24.sep.2009 kl.21:05

æ'm the king of barts, kæpten

Skriv en ny kommentar

hits