Home sweet home!!

Nå er jeg hjemme igjen, etter ei lang og slitsom helg. Faktisk, så var jeg hjemme igjen for 6 timer siden, men har sovet for det meste siden da. Det stemmer, ingen leir uten soving etterpå!  Jeg har vært på konfirmasjonsleir. Det var egentlig ganske gøy til tider, og jeg må si enkelte ting ble ganske overraskende også, da alle ungdommsgutteleder'ne kom ut i dameklær på hyggekvelden og tok av seg ett og ett plagg til de sto bare i boxeren ble jeg ganske sånn whaat?  Hyggekvelden var også noe av det jeg likte best, men jeg likte også taubanen! (haha, holdt på og si taubananen!) kaste deg utfor et stup liksom, wiii!

Jeg har ikke tatt så mange bilder i helga som jeg hadde tenkt, men det kan godt hende det blir et bilde innlegg fra leiren senere, men nå vil jeg sove!

Men jeg kan i hvertfall legge inn alle random bildene jeg fant på google!

img55

img57

img59

img60

img61

Ganske koselig egentlig? hehe.

Til dere byfolk so ikke er vandt til snø før desember hvert år såå kan jeg si at på søvasslia var det massemasse snø, og det snødde hele tiden! 

En ting til jeg må si; Jeg fikk meg tannregulering på tordsag og måtte få spesialbehandling i matveien hele helga. jeg levde på grøt og rett i koppen suppe jeg :)Hvordan har helga deres vært?

3 kommentarer

Ida Marie

11.okt.2009 kl.19:57

Brabra
sv;tusen takk :-)!!

oj, så gøy med snø da :D!

♥ Yu Lin

11.okt.2009 kl.20:41

SV; bare 2 dager !? :o så urettferdig!

Skriv en ny kommentar

hits