Min berømte høstferie har startet!

Nå sitter jeg med ei stor blå dyne snurret rundt meg og ser på youtube-videoer av Green day konserten som var i Oslo på mandag og misunner alle som dro dit. Jeg har bare ligget her og kjedet vettet av meg mens jeg har tenkt på hvor fantastisk det hadde vært å være på den konserten som jeg hadde gledet meg til siden jeg leste på green day authority at de skulle til Norge! Men den dumme 'bilettene utsolgt på 1-2-3'-greia klarte ikke jeg og henge meg på, så jeg fikk ingen bilett.

Men mens jeg satt og tenkte på dette, så kom jeg på at nå har endelig høstferien begynnt! for meg i hvertfall. Selvom jeg liker og kalle det 'langhelg'. Den dumme kommunen min har klart og faktisk bli enige om å kutte ned høstferien, så nå har min skole bare 2 dager høstferie. Feigt, ikke sant?  Men nok klaging om dette, for det har jo seg sånn at skolen min har myye lengre juleferie enn alle andre også da. så ved juletider, kommer jeg til og misunne alle lesere og resten av norges befolkning med fullt av 'ædda-bædda' - innlegg, for da har nemlig jeg ferie og ikke du!

Oi, dette ble langt.

pc240029
Jeg kom liksom i sånn julestemning nå, så da skader det vel ikke å legge ut bilde av pepperkakehus? :)

PS: Det verste jeg vet er folk som syter over at høstferien er for kort, når de har hele 1 uke høstferie! har lest altfor mange sånne blogger i det siste.

Hvor lang er høstferien din?
Hvor lang er juleferien din?
Var du på green day konserten?
Liker du Green day?


Mange spørsmål er heitest!

Én kommentar

STINE PINE ♥

14.okt.2009 kl.18:50

Min høst ferie er bare 3 dager lang :-)

Skriv en ny kommentar

hits