Hjemme igjen fra Oppdal :)

Nå er jeg tilbake! Savna meg? hehe.  I går var jeg på skitur. Årets første faktisk, har ikke fått stått så mye på ski som jeg pleier i år. Men det var fint. Også har jo selvfølgelig jeg sett på mgp, som alle andre i Norge. Alle var egentlig greie, ingen som var eksepsjonelle liksom, men han som vant var bra da. jeg heiet egentlig litt på han. ga han to stemmer og greier. jeg stemte mest fordi jeg ikke ville at keep of kalessin skulle vinne da. Hadde de deltatt i fjor, har jeg sikkert heiet på de, hehe. digga sånn musikk før.

De fleste på blogg.no heiet på A1 eller Maria Haukaas Storeng, men jeg synes Didrik Solli Tangen var best. De heier på A1 fordi at Voe heiet på de! de er gode, men sangen de sang på mgp var ikke bra! og Maria H. S blir litt for mye Mariah Carey herming for min smak, hun synger jo bra, og sangen var jo fin, men det er helt prikk likt Mariah Carey. Til og meg klærne og håret er likt!


Hvem synes du var best?
Synes du Didrik Solli Tangen fortjente å vinne?

2 kommentarer

marthe ¢¾

07.feb.2010 kl.19:14

hei : )) jeg har ett spørsmål i siste inlegg på bloggen min, som for meg er veldig viktig. derfor lurte jeg på om du kunne si din mening om saken i komentarfeltet mitt. jeg vil ikke reklamere eller at du skal oppfatte dette som en reklamering for det er ikke det jeg vil heller. jeg vil bare se andres meninger, jeg ville satt utrolig stor pris på vis du kune gjort det. uansett, ha en kjempe fin helg :D

Ida (you know who i'm is) Marie

08.feb.2010 kl.15:25

Heia Muri!

Skriv en ny kommentar

hits